Yrityksille

Miten palvelu toimii?

Voit tilata Keikkatiimin kautta henkilöstöä lähes mihin tahansa tehtävään, sillä kauttamme työskentelee useita eri alojen työntekijöitä. Saat meiltä aina omat yhteyshenkilöt, jotka oppivat tuntemaan alueesi ja toimintamallisi nopeasti jolloin palvelun käyttö on helppoa ja suoraviivaista.

Kenelle palvelu soveltuu?

Palvelumme soveltuu parhaiten niille yrityksille, jotka tarvitsevat keikkatyöntekijöitä usein, koska silloin voit varmistaa että paikalla on aina tuttuja työntekijöitä, jotka tuntevat jo yrityksesi toimintatavat etukäteen.

Asiakastyytyväisyys
91%
Asiakastutkimus 11/2021
logistiikka-alan keikkatyö

Laadukasta ja nopeaa henkilöstöresurssointia!

Kerro meille mihin tehtäviin haet työntekijää, niin toimitamme aina parasta työvoimaa paikalle.

Automatisoitu laskutus

Laskutus toimii ilman ongelmia ja tarkastamme laskun sisällön ennen lähetystä.

Työntekijä paikalle nopeasti

Suurimpaan osaan työtehtävistä saat henkilöstöä hyvin nopeasti, jopa muutaman tunnin sisällä tilauksesta.

Laadukasta työvoimaa

Pyrimme aina käyttämään meille tuttuja työntekijöitä, jotta voit luottaa tehtävien valmistuvan ajallaan.

Kiinnostaako työntekijän tilaus?

Usein kysyttyä

Lue palvelun käyttöehdot tästä.

1.
Miten laskutuksenne toimii?
Tilauksen jälkeen ja työtehtävien valmistuttua asiakaspalvelumme käy läpi työtehtävän tunnit ja laatii sen perusteella laskun. Saat laskun toimitettuna valintasi mukaan joko sähköisenä tai postitse.
2.
Onko työntekijöillänne varusteet? (Tulevatko työntekijät varustettuna?)
Kaikkiin tilauksiin tulee mukaan tehtävän edellyttämä suojavarustus. Suosittelemme lukemaan palvelumme käyttöehdot, joissa kerrotaan tarkemmin siitä mitkä varusteet ovat lisämaksullisia ja mitkä kuuluvat hintaan.
3.
Tuleeko tilatun työntekijän mukana myös auto tai tarvittaessa muita koneita/kalustoa?
Tilauksiin toimitetaan tarvittaessa myös kalustoa (ajoneuvot, nostimet jne.) joista lisätietoa käyttöehdoissa. Lue käyttöehdot huolellisesti, niin tiedät mistä kalustosta/koneista laskutamme erikseen. Jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä näistä lisää tilausvaiheessa tai ottamalla yhteyden asiakaspalveluumme.
4.
Voinko tilata työntekijöitä mille tahansa kellonajalle?
Toimitamme henkilöstöä joustavasti ja voit kertoa tarjouspyynnössä, tai puhelussa kellon ajat, jolloin työtä suoritetaan. Näin saat tietää suoraan tuntihinnan jolla toimimme kyseisenä ajankohtana. Käytännössä tuntihintaan vaikuttaa se, tapahtuuko työ toimistoaikoina, illalla, yöllä tai viikonloppuna.
5.
Voinko tilata työntekijöitä vakituisiin, pitkäaikaisiin työsuhteisiin?
Toimitamme henkilöstöä myös kokopäiväisiin eli vakituisiin työtehtäviin, jolloin toki kannattaa varata hieman enemmän aikaa, että voimme rekrytoida mahdollisimman hyvin sopivan työntekijän kyseiseen tehtävään. Pidempi tilaus vaikuttaa myöskin alentavasti laskutukseen ja kaikki yli kaksi (2) kuukautta kestävät työtehtävät voidaan tarjota merkittävästi edullisemmalla hinnalla. Ota yhteyttä niin keskustellaan juuri sinun yrityksesi tarpeesta tarkemmin.
6.
Toimialaani ei löytynyt listasta, voinko silti tilata työntekijän Keikkatiimiltä?
Meiltä löytyy henkilöstöä lähes kaikille toimialoille, eli kannattaa kysyä jos päätoimialojemme listasta ei löytynyt omaasi. Saattaa hyvin olla, että työtehtävät johon haet työntekijää ovatkin meille tuttuja jo entuudestaan.

Voit ladata palvelumme käyttöehdot täältä.