Rakennusalan keikkatyö, urakointi ja alihankinta

Toimimme rakennusalalla monien työmaiden avustavissa tehtävissä ja palvelumme soveltuu etenkin niille rakennuttajille, joilla on selkeä tarve keikkatyölle. Keikkatiimiltä löytyy nopeasti rakennusapumiehiä, maalareita, materiaalin kantajia ja vaikkapa rakennussiivoojia. Jos arvostat työvoiman hyvää ja nopeaa saatavuutta sekä sen ahkeruutta, on Keikkatiimi oikea kumppani!

Keikkatiimiä käyttävät rakennusalan yritykset ovat usein kooltaan suurempia yrityksiä, joilla on jatkuva tarve keikkatyölle isoilla työmailla. Voit kuitenkin yhtä hyvin tilata meiltä työntekijöitä myös satunnaisiin ja lyhytaikaisiin, jopa muutaman tunnin tarpeisiin! Palvelumme sopii myös esimerkiksi sesonkien, ruuhkahuippujen sekä sairauspoissaolojen täyttämiseksi. Varustamme kaikki työntekijät huolellisesti jotta voimme ehkäistä tehokkaasti työtapaturmien riskitekijät.

Selvitämme rakennusalan työtehtävissä tilaajavastuuseen liittyvät tiedot aina ennen projektin aloitusta.

Rakentaminen
  • Maalarit
  • Rakennusapumiehet
Rakennussiivous
Image

Rakentamisen aliurakointi

Teemme rakennusalalla myös töitä aliurakointeina, sillä se on yleistä alalla ja monen asiakkaamme suosima malli. Olemme esimerkiksi tehneet kiviaitojen perustamistöitä urakointeina, koska niille on helppo määritellä urakkaperusteinen hinta. Urakkahintainen projekti on usein kannattava, koska sillä voidaan nopeuttaa työn valmistumista.

Kysy lisää urakkahinnoittelusta, kun tilaat meiltä työntekijöitä niin asiakaspalvelumme selvittää onko kyseinen hinnoittelu kannattava omalle projektillesi.

Hinnasto

Käyttäessäsi palveluamme maksat tehdyistä tunneista.

Tuntihinta (ark. 6-18.00)

25/ h (+ alv.)
0-1000 työtuntia kuukaudessa
Nopea toimitus
Tilaa nyt

Suurasiakkaat

/Pyydä tarjous
Yli 1000 tehtyä työtuntia kuukaudessa
Nopea toimitus
Räätälöity palvelu
Pyydä tarjous

Voinko olla avuksi?

Matias Merinen
Matias MerinenPalvelujohtajamatias@keikkatiimi.fi
+358 40 525 0337