Käyttöehdot yrityksille

Keikkatiimi.fi on Nopean Toiminnan Joukot Oy:n (Y-tunnus 3017608-2) tarjoama keikkatyöpalvelu. Keikkatiimin kautta voit tilata työntekijöitä käyttöösi jopa samalle päivälle.

Keikkatiimin toimittamat palvelut ovat aina henkilöstövuokrausta, ellei toisin kirjallisesti ole sovittu. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiakas toimii työnjohtajana ja valvojana. Asiakas vastaa myös työntekijöiden työturvallisuudesta ja sen noudattamisesta/valvomisesta ellei toisin sovita. Muiden ehtojen osalta sovellamme henkilöstöpalvelualan yleisiä sopimusehtoja. Ehtoihin pääset tutustumaan tästä linkistä: https://hpl.fi/wp-content/uploads/2018/06/HPL_YSE_2018.pdf 

Keikkatiimin tuntihinnat ovat kaikissa suorittavan tason tehtävissä seuraavat: 

Arkisin päivällä 06:00-18:0025€ / h
Arkisin iltaisin18:00-23:0028€ / h
Arkisin yöllä23:00-06:0034€ / h
Lauantaisin00:00-24:0036€ / h
Sunnuntaisin00:00-24:0045€ / h
Kilometrit (työntekijän omalla autolla)asiakkaan/tehtävän edellyttämät0,55€ / km

Jokaiseen tilaukseen sovelletaan minimilaskutusta, joka on aina neljä (4) tuntia/työntekijä päivässä. Toteutuneet työtunnit pyöristetään aina seuraavaan lähimpään 15 minuuttiin (0,25h). Työtunnit laskutetaan jokaisen työntekijän kohdalla työnteon aloitusajankohdan ja työnteon lopettamisajankohdan välisestä ajasta. Työntekijän ruokataukoa ei näin ollen vähennetä laskutuksesta ensimmäisen kahden viikon (yht. 80 työtuntia) aikana, vaikka työntekijä pitäisikin ruokatauon. Kahden viikon (yli 80 työtuntia) jälkeen, mikäli sama työtehtävä jatkuu, vähennetään ruokatauot 30 minuuttia (0,5h) laskutuksesta yli kuuden ja puolen tunnin pituisista työpäivistä.

Ylitöitä ei lähtökohtaisesti teetetä, sillä asiakas voi tilata aina uusia työntekijöitä jatkamaan työtä. Mikäli asiakas kuitenkin haluaa tiettyä työntekijää työllistää enemmän, laskutetaan ylityöt toteutuman mukaisesti viikkoylityönä joko 50% tai 100% korotettuna tuntihintojen suhteessa.

Käyttäjäyritys ei voi sopia suoraan työntekijöiden kanssa työvuoroista. Käyttäjäjäyrityksen tulee ilmoittaa työvoimatarpeet Keikkatiimin toimihenkilöille.

Keikkatiimi toimittaa tarvittaessa kaikki työturvallisuuden kannalta tarpeelliset varusteet ja ne sisältyvät työntekijöidemme tuntihintoihin: Huomioliivi, turvakengät tai turvasaappaat, kypärä, kuulosuojaimet, tehtävän edellyttämät työkäsineet, suojalasit sekä hengityssuojaimet. Mahdollisuuksien mukaan toimitamme lisäksi muita pieniä työvälineitä ilman erillistä veloitusta, jotka kuitenkin katsotaan aina tilanteen ja saatavuuden mukaan (haravat, lapiot, vasarat yms.). Asiakas velvoitetaan ilmoittamaan tarvittavat varusteet ennen jokaista tilausta tai sen aikana. 

Keskikokoisten työvälineiden kuten ruohonleikkurit, lehtipuhaltimet, trimmerit yms. osalta laskutamme erikseen yhdessä sovitun vuokran sekä polttoaineet. Mikäli muuta ei ole sovittu, veloitamme 50€/päivä/laite. Suurien työvälineiden kuten nosturit yms. osalta hinta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa. Myös lavojen tilaukset sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä. 

Pakettiauton käytöstä veloitamme 150€/päivä, jonka lisäksi kilometrit yllä olevan hinnaston mukaan, ellei toisin sovittu.

Asiakas voi palkata työntekijän omaksi työntekijäksi (työntekijän suostumuksella) milloin vain yhteistyön aikana. Siirtohinta on kiinteä työntekijästä riippumatta, 2000€ +ALV. Ilmoitus halukkuudesta työntekijän palkkaamiseen tulee esittää Keikkatiimin edustajalle ennen työtarjouksen antamista. Tämän ehdon rikkomisesta on Keikkatiimi on oikeutettu sopimussanktioon, joka on 5000€ + ALV. Välttääkseen siirtomaksun sekä sanktion, sovelletaan 6kk karenssiaikaa, tarkoittaen, että sen jälkeen kun asiakas on työllistänyt edellisen kerran tiettyä Keikkatiimin työntekijää, on asiakas oikeutettu palkkaamaan työntekijän itse ilman veloitusta tai sanktiota kun 6kk karenssiaika on päättynyt viimeisestä käyttöpäivästä alkaen. 

Työt (sis. mahdolliset laitevuokrat) laskutetaan keikan valmistuttua, kuitenkin aina viimeistään seuraavan kalenterikuukauden aikana. Laskutuslisä on 6€. Laskun maksuaika on 14 päivää netto. Kaikkiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva ALV, joka näiden käyttöehtojen lähettämishetkellä on 24%.